PVC in ALU ROLETE

roleta

Zakaj izbrati senčila ROLETE?

Zunanje rolete so idealno senčilo za vsako okno. Od vseh senčil vam rolete nudijo največ. To dokazuje tudi dejstvo, da so rolete najpogosteje vgrajeno senčilo v Sloveniji. Omogočajo vam tako popolno kot tudi delno senčenje, poleg senčenja pa imajo tudi številne druge funkcije.

Okno + roleta = prihranek energije
Ste vedeli, da predstavljajo steklene površine ne glede na kakovost okna toplotni most? Spuščena roleta znatno zmanjšuje izgubo toplote skozi steklo, zato lahko z njimi prihranite do 30% energije! Poleti pa spuščena roleta preprečuje sončnim žarkom, da bi segrevali vaš prostor. Z roletami lahko zaustavite do 80% vročine!
Tega ne zmore nobeno drugo senčilo.

Varnost
Roleta nudi tako zaščito vaših oken kot tudi vašega doma. Okno ščiti pred umazanijo in drugimi zunanjimi vplivi, poleg tega pa ščiti vaš dom pred vlomilci. Vlomilcu znatno oteži delo, saj podaljša čas vlamljanja in zvišuje hrupnost dejanja.

Udobje in zaščita z znanjimi roletami
Z dodatnimi funkcijami Roltek rolet si boste ustvarili maksimalno udobje bivanja. Vsi tipi rolet so vedno dobavljivi tudi z motornim pogonom. Upravljanje je lahko s stikalom ali daljincem. Če ste naveličani nadležnih insektov, vam rolete nudijo idealno rešitev z integriranim komarnikom. Zaradi komarnika ne boste izgubili svetlobe, a pridobili boste miren spanec.

Poleg funkcionalnosti imajo rolete tudi dekorativno funkcijo. Lamele so različnih barv in dimenzij, predokenska omarica pa s svojim dizajnom in pestro izbiro barv privlači veliko pogledov.

Možne in optimalno rešitev senčenja z roletami si oglejte v galeriji slik ali nas kontaktirajte...

Kalkulator uštede

 

 

 

Misteral kalkulator prihrankov

KONTAKTIRAJTE NAS za izračun prihranka energije pri zamenjavi stavbnega pohištva z novim PVC ali ALU.

Kalkulator uštede

 

 

 

Vhodna vrata - modeli - NOVO!!!

Vizualno si predstavite kako bodo izgledala
nova vrata na vaši hiši/stanovanju.

Kalkulator uštede

 

 

 

Misteral konfigurator barve

Vizualno si predstavite kako bodo izgledala nova
okna in vrata na vaši hiši/stanovanju.